Sike András olimpiai bajnok birkózó volt a BizLounge vendége

Sike András0

Eger szülötte a fővárosban zöld-fehér színekben lett naggyá, Szöulban az esélytelenek nyugalmával küzdött és ott pályafutása bearanyoztatott. Legendás a munkabírása és példamutató a patriotizmusa. Egerben a róla elnevezett csarnokban cseperednek a helyi utódai. Az Eger Sikeréért Egyesület által rendezett BizLounge őszi idénynyitójának vendége volt Sike András olimpiai bajnok birkózó.

Sike András olimpiai bajnok birkózó volt a csütörtök esti BizLounge üzleti klub vendége a Gál Tibor Fúzióban, ahol Mester Sándor kérdezte az egri legendát az olimpiáról, az aranyéremről, a sikerekről és a vele járó népszerűségről, valamint az odáig vezető hosszú, lemondásokkal teli útról.

Sike András

Az este folyamán Sike András a magyar birkózósport helyzete kapcsán elmondta: „ A Tokióban elért arany és ezüstérem nagyszerű eredmény, most fent vagyunk a csúcson, és természetesen az a célunk, hogy ott is maradjunk. Nagyon szeretném, ha a következő olimpián is szép sikereket érnének el a hazai birkózók, akinek a felkészülését a továbbiakban is igyekszem segíteni.”

Sike András

„Ez a mai rendezvény egy kicsit arra emlékeztetett, mint amikor olimpiai bajnok lettem. Akkor vettem részt gyakran ilyen beszélgetéseken. Nagyon jól éreztem magam!” – tette hozzá Szöul olimpiai bajnoka, aki február óta egyben az Eger Sikeréért Egyesület tagja is.