Koccintás Eger sikerére

Megépült az M25-ös0

Az Eger Sikeréért Egyesület (ESE) az útátadó napjának estéjén utcabált szervezett a Széchenyi utca Trifla ivó & konyha előtti szakaszára, ahol a város polgárai a Juhász Testvérek Pincészetének nedűivel koccinthattak az újonnan átadott M25-ős út megvalósításának örömére.

A jelenlévőket Honfi Gábor az egyesület elnöke köszöntötte, felidézve, hogy már a város első szabadon választott polgármesterének, dr. Ringelhann Györgynek is az egyik fő célja volt, hogy a megyeszékhelyet az autópályával összekötő út megépülhessen. Hozzátette, a napokban vettünk végső búcsút hajdani polgármesterünktől, akinek beiktatásán hangzott el az azóta szállóigévé nemesedett mondat: „Eger üdve legyen az Ön számára is a legfőbb törvény!” Dr. Ringelhann György e gondolat mentén munkálkodott a városért, s nekünk, itt maradottaknak is ez kell, hogy legyen a sorvezetőnk továbbra is – vélte Honfi Gábor.

Eger SE - M25 - Honfi Gábor

Az eseményen az ESE alapító tagjai közül megszólalt Nagy Réka műsorvezető, Farkas Bertalan, az első magyar űrhajós, és Nyitrai Zsolt a térség országgyűlési képviselője.

Eger SE - M25 - Nagy Réka
ESE - M25 - Nyitrai Zsolt
Eger SE - M25 - Farkas Bertalan

 A remek hangulatról a Kossuth-díjas Szabó Attila, és lánya, Szabó Anna gondoskodott, akik a legkiválóbb klasszikus LGT-dalok feldolgozásaival örvendeztették meg a jelenlévőket.

Eger SE - M25 - Szabó Attila, Szabó Anna