Félmillió a kórháznak az Eger Sikeréért Egyesülettől

0

Újabb jótékony célú összefogást üdvözölhetünk a hevesi megyeszékhelyen. Az egri születésű Tóth Linda, valamint az Eger Sikeréért Egyesület (ESE) tett közös lépést a Markhot Ferenc Oktatókórházban folyó gyógyító munka megsegítésére.


Az Eger Sikeréért Egyesület és a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet támogatói szerződést írt alá november 28-án Egerben, amely alapján az egyesület 500 ezer forinttal segíti a kórház újszülött osztályát. Az Eger Sikeréért Egyesület – a szerződésben foglaltak szerint – gépvásárlásra biztosít erőforrást az egészségügyi intézmény számára.

48500000

Honfi Gábor, az ESE elnöke és dr. Vácity József kórházigazgató
az 500.000 Ft-ról szóló utalvánnyal
                      Fotó: Ebner Béla

A nagyvonalú felajánlás Tóth Linda egri születésű, az Amerikai Egyesült Államokban élő és dolgozó egyesületi tagtól ered. Az adományozó Egerben élő családtagjai keresték meg Kovács Cs. Tamás városi képviselőt, tanácsnokot az Eger Sikeréért Egyesület tagját, hogy segítségével eljuttathassák felajánlásukat a szervezetnek, majd azon keresztül az egri kórháznak.

A támogatói szerződést szerdán látta el kézjegyével Honfi Gábor, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke, valamint Dr. Vácity József, az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet főigazgatója.

A felajánló Tóth Linda és az Eger Sikeréért Egyesület reményei szerint, a támogatással hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az egri Markhot Ferenc Kórház hagyományait és hírnevét öregbítve továbbra is magas színvonalú, hatékony, a betegek megelégedettségét biztosító szolgáltatást nyújthasson.

Az eseményről készült képgalériát itt tekinthetik meg, míg a TV EGER tudósítását itt tudják megnézni.