Kovács Kati énekesnőé az első díszkő az Érsek utcai Egri Csillagok Sétányán

0

Az első „Egri Csillag” Kovács Kati, egri kötődésű, Kossuth-díjas énekesnő, akinek tiszteletére és részvételével helyez el emlékkövet az Eger Sikeréért Egyesület az Egri Csillagok Sétányán október 4-én, csütörtökön, délután három órakor az Érsek utcában.

39KovacsKati
Kovács Kati

Az Eger Sikeréért Egyesület Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve Eger történelmi belvárosában, az Érsek utcában hozza ugyanis létre az Egri Csillagok Sétányát tiszteletül azoknak, akik munkásságukkal, életművükkel hozzájárultak váro-sunk fejlődéséhez, hírnevének öregbítéséhez. Négy kategóriában: művészet, tudomány, sport és „Egerért” avatnak majd díszköveket az elkövetkező években.
Az Eger Sikeréért Egyesület szeretettel várja a város polgárait a sétány és az első díszkő ünnepélyes avatására, az Érsek utcába – Dobó tér felőli sarok –, melyen beszédet mond: Nyitrai Zsolt, miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője, Habis László polgármester, valamint Honfi Gábor, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke.