Eger Sikeréért Egyesület ösztöndíjasa 2017

0

Az októberi hivatalos meghirdetés után, múlt pénteken egy hivatalos sajtótájékoztató keretein belül bemutattuk  az „Eger Sikeréért Egyesület ösztöndíjasa 2017” ösztöndíjasait!

Soltész Gergő az ESE elnöke és dr. Turcsányi Dániel alelnök péntek délután a sajtó képviselői mellett, az ifjú, tehetséges hölgyeket és urakat is köszöntötte, akiket szintén szeretettel vártunk a sajtótájékoztatóra.  Ők ugyanis, 2017-ben az „Eger Sikeréért Egyesület ösztöndíjasai”.

Soltész Gergő elmondta, hogy ez a program, amely immáron a második alkalommal lett meghirdetve, egyike azoknak a kezdeményezéseinknek, amelyek az egyesület céljaihoz legközelebb állnak.

– Öröm olyan diákokat támogatni a havi húszezer forintos ösztöndíjjal, akik kiválóak a tanulásban, a sportban, tehetségesek és szociálisan rászorultak – fogalmazott az elnök, aki szerint az is örömteli, hogy számosan vannak, cégek, magánszemélyek akik vállalják egy-egy diák ösztöndíját. Név szerint is megemlítette a budapesti Perspektíva Kört, illetve Harmati Lászlót alapító tagunkat, akik egy-egy ösztöndíjast támogattak.

A beérkezett pályázatok közül 2 hölgyet és 2 úriembert választott ki az ESE elnöksége az „Eger Sikeréért Egyesület ösztöndíjasa” program keretein belül, tájékoztatta a jelenlévőket az ESE elnöke.

„Eger Sikeréért Egyesület Ösztöndíjasai” 2017-ban: Tóth Noémi az Egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium 11. osztályos tanulója, Petróczki Dalma a Neumann János Középiskola és Gimnázium 12. osztályos tanulója, Nagy Dániel Zoltán az Eszterházy Károly Gyakorlóiskola 12. osztályos tanulója és Hajnal Dániel Konrád a Dobó István Gimnázium 11. osztályos tanulója.

Ez alkalomból a megjelent ösztöndíjasoknak egy kitűzőt is átnyújtott az ESE elnöke, illetve – plusz meglepetésként – egy ajándék laptopot Nagy Dániel Zoltánnak, az EKE gyakorlóiskola tizenkettedik osztályos diákjának.

Gratulálunk a pályázóknak és sok sikert kívánunk nekik!