Tisztújító közgyűlést tartott egyesületünk

0

Tisztújító ülést tartott az Eger Sikeréért Egyesület. Valljuk, Egert intenzívebb fejlődési pályára kell állítani, melyben jelentős szerepe van a civil szervezeteknek.

Rendkívüli tisztújító közgyűlést tartott az Eger Sikeréért Egyesület, ahol a tagság egyhangú szavazatával újabb három évre Forgó Jánost választotta meg elnöknek, aki így immár a második ciklusban vezeti az egyesületünket 2020-as megválasztása óta. Az elnökhelyettesi pozíciót Nagy Réka televíziós műsorvezető és modell, az ESE egyik alapító tagja tölti be a továbbiakban is.

Az új elnökség tagja lett dr. Csetneki Attila jogász, önkormányzati képviselő, Deé András a Széchenyi Programiroda térségi igazgatóhelyettese, Harmati László üzletember, Honfi Gábor a Szuperinfó laphálózat vezetője, Juhász Ádám borász, önkormányzati képviselő, dr. Juhász Roland a Gondosóra Program ügyvezető igazgatója, Szécsi Zoltán az Egri Vízilabda Klub elnöke és Pintér István idegenforgalmi szakközgazdász.  Egyesületünk új elnöksége bemutatkozójában megfogalmazta: Egert intenzívebb fejlődési pályára kell állítani, melyben jelentős szerepe van a civil szervezeteknek, köztük az Eger Sikeréért Egyesületnek.