Együttműködési megállapodást írt alá az Egri Vízilabda Klub és az ESE

0

Az Egri Vízilabda Klub együttműködési megállapodást írt alá az Eger Sikeréért Egyesülettel. A megállapodás tárgya évente egy fiú és egy lány iskolakezdési támogatása, emellett a klub és az egyesület közötti szorosabb összefogás.

Az Eger Sikeréért Egyesület és az Egri Vízilabda Klub pénteken két évre szóló, közös együttműködési megállapodást írt alá a Bárány uszodában.

Forgó János az Eger Sikerért Egyesület elnöke kiemelte, hogy szervezetünk mindig is fontosnak tartotta, hogy fiatal tehetségeket támogasson. Az egyesület megalakulása óta minden évben tanulmányi ösztöndíjat hirdetett. Ebben az évben az elnökség döntése értelmében az Egri Vízilabda Klub két diákját fogjuk iskolakezdési támogatásban részesíteni.

A részletekkel kapcsolatban az elnök elárulta, hogy ez egy egyszeri, 75 ezer forintos támogatás lesz idén, amit egy fiú és egy lány sportoló kap, akiket a klub fog kijelölni. Ezen túlmenően az Eger Sikeréért Egyesület vállalja azt is, hogy a hírleveleinkben rendszeresen beszámolunk majd a klub eredményeiről – tette hozzá az elnök.

Szécsi Zoltán az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke fontosnak tartja, és üdvözli a civil szervezetek összefogását és azt, hogy támogathatják egymást a különféle tevékenységében.

– Az ösztöndíj számunkra nagy segítség. Elsősorban szociális alapon igyekszünk kiválasztani majd a legszorgalmasabb, legodaadóbb és nyilván azon belül a legtehetségesebb sportolóinkat. Bízom benne, hogy ez a támogatás komoly segítség lesz majd a díjazottaknak az iskolakezdéshez – tette hozzá Szécsi Zoltán.