Kiváló diákokat jutalmazott az Eger Sikeréért Egyesület

0

Az Eger Sikeréért Egyesület megalapítása óta minden évben ösztöndíjjal támogatja az arra leginkább érdemes egri tanulókat. Az egyesület ösztöndíjprogramjának keretében, immár évek óta tesz felajánlásokat a fiatalok támogatására.

Forgó János elnök kiemelte, hogy az Eger Sikeréért Egyesület immáron hatodik alkalommal támogat tehetséges, középiskolás tanulókat városunkban.

Idén az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános, Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet három tanulója részesült az egyesület ötvenezer forint értékű ösztöndíjában.

(Forgó János, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke két díjazottal, Nagy Veronikával és Ficzere Ágnessel fotó: Szántó György)

Forgó János az egyesület elnöke az ösztöndíjak átadása során elmondta:

Az ösztöndíj remek alkalom arra, hogy a jövőbe fektessünk. Bízunk abban, hogy a fiatalok is tovább fogják végezni azt a munkát, amelyet mi magunk is minden nap végzünk és megteszünk Eger sikeréért. Öröm olyan diákokat támogatni az ösztöndíjjal, akik kiválóak a tanulásban, a sportban, tehetségesek és szorgalmasak– tette hozzá az egyesület elnöke.

A 2021-es év ösztöndíjasai:

Simon Virág Zoé

Nagy Veronika

Ficzere Ágnes