Nyitrai Zsolt képviselői elismerő okleveleket adott át államalapításunk ünnepén

Képviselői elismerés0

Nemzeti ünnepünk alkalmából. dr. Lőrincz György borászt és Sike András olimpiai bajnok birkózót, edzőt az Eger Sikeréért Egyesület tagját részesítette elismerésben Nyitrai Zsolt Eger és térsége országgyűlési képviselője.

Itt élünk Európa szívében, köszönettel és hálával tartozunk országunk megálmodóinak, elődeinknek, akik megőrizték a magyar szívet, a magyar lelket és a magyar gerincet. Nekünk, mai magyaroknak sem kisebb a feladatunk, meg kell őrizni és tovább kell adni a hitünket, a nyelvünket, a kultúránkat, a hagyományainkat. Meg kell védenünk mindazt, ami az értékeinknek otthont ad, országunkat, Magyarországot. A magyar modell működik, Magyarország jó úton jár – jelentette ki Nyitrai Zsolt Eger és térsége országgyűlési képviselője, miniszterelnöki megbízott az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk alkalmából, a Megyeházán rendezett ünnepségen.

Augusztus 20-a, az államalapítás alkalmából már hagyomány, hogy Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője, képviselői elismerő oklevéllel köszöni meg a kiemelkedő tevékenységet nyújtó személyek munkáját, akik jelentős mértékben hozzájárultak Eger és vonzáskörzete további fejlődéséhez, hírnevének erősítéséhez. Az ünnep alkalmából, a megyeházán Lőrincz György borász és Sike András olimpiai bajnok birkózó munkáját köszönte meg Nyitrai Zsolt.