Elismerések átadásával és zenével búcsúztatta a vírust az Eger Sikeréért Egyesület

0

A koronavírus-járvány rávilágított arra, hogy milyen fontos része életünknek a közösségi lét, hogy személyesen találkozhassunk szeretteinkkel, barátainkkal, ismerőseinkkel. Az elmúlt időszakban a civil élet is háttérbe szorult, most viszont annál nagyobb öröm, hogy ismét viszontláthattuk egymást. Ennek szellemében rendezte meg egyesületünk az első – és remélhetőleg az utolsó – vírusbúcsúztatóra keresztelt zenés rendezvényét a Szépasszonyvölgyben, ahol a koronavírus-járvány ideje alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtó egrieket is díjaztunk.

Az Eger Sikeréért Egyesület azzal a szándékkal hívta életre vírusbúcsúztató rendezvényét, hogy újra együtt lehessünk, beszéljünk a közeljövő céljairól, hogy mindannyian tehessünk egy picit azért, hogy visszatérjen az élet a normál kerékvágásba. Eger sikeréhez elengedhetetlen a városban és vonzáskörzetében élők személyes eszmecseréje, a civil élet újraindítása, az egyesület pedig ebben szeretne partner lenni, lehetőségeihez mérten teret és helyet biztosítani az építő jellegű beszélgetésekhez.

A vírusbúcsúztató rendezvény kiváló alkalom volt arra is, hogy megköszönjük azok munkáját, akik a koronavírus-járvány ideje alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Munkájukkal életeket mentettek, biztonságot és támaszt nyújtottak a nehéz időkben a rászorulóknak. Az egyesület hálás köszönetét fejezte ki azoknak, akik részt vettek a védekezésben! Az eseményen három kiváló egri polgárnak oklevéllel és pénzjutalommal is kifejeztük elismerésünket. A díjakat Forgó János, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke adta át.

A díjazottjaink:

  • Dr. Bicók Szabolcs, a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet intenzív osztályának altatóorvosa
  • Bozsákovics László honvéd alezredes, a Heves Megyei Védelmi Bizottság titkára
  • Erdélyi Gábor alezredes a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, Egri Rendőrkapitányság, kapitányvezető-helyettese

A rendezvényen élőzenével, ital-és borkóstolóval vártuk a Szépasszonyvölgybe látogató vendégeket. A jó hangulatról a kétszeres Fonogram-díjas Kerekes Band három oszlopos tagja: Fehér Zsombor, Csarnó Ákos és Námor Csaba, valamint a The Feelgood Acoustic & Demkó Alexandra nevű zenei formáció gondoskodott.

feher namor csarno
(Fehér Zsombor, Námor Csaba, Csarnó Ákos)