Évzáró vacsoraestjét tartotta az Eger Sikeréért Egyesület

0

A Hotel Unicornisban tartotta idei évzáró vacsoraestjét az Eger Sikeréért Egyesület. Az est díszvendége Kovács „Kokó” István olimpiai- és világbajnok ökölvívó volt, aki életének legemlékezetesebb stációiról beszélt, illetve Honfi Gábor az egyesület elnöke az év sikereit méltatta az ESE szemszögéből.

Az est Honfi Gábor elnök beszámolójával kezdődött, aki az egyesület sikereiről beszélt. Az egyesület nevével összeforrott, Egri Csillagok Sétányának csillagavatói mellett számtalan akció és segítségnyújtás övezte az Eger Sikeréért Egyesület útját 2019-ben, és ezt a lendületet kívánják folytatni a jövőben is a város fejlődéséért, hírnevének öregbítéséért.

Idén csillagot kaphatott például az egri gyökerekkel rendelkező Törőcsik Mari művésznő, és Dr. Ringelhann György gyermekorvos, városunk korábbi polgármestere is.

Az ESE tagjait köszöntötte Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke is.

Az eseményen az Eger Sikeréért Egyesület arany kitűzőjét vehette át Ráduly György, a Nemzeti Fimarchívum igazgatója.

A vacsoraest díszvendége Kovács “Kokó” István olimpiai- és világbajnok ökölvívó volt, akit Mester Sándor kérdezett. Rendkívül tartalmas, humoros, és korszakokon átívelő beszélgetést hallgathattak a jelenlévők, akik megismerkedhettek Kokó gyermekkorának jelentősebb pillanataival, és életének küzdelmeiről. Beszélt a nehéz gyermekkorról, a kitörni akarásról és arról a hihetetlen küzdeni akarásról, ami egyenesen a világhírnevet hozta meg számára.

Fotók: Ebner Béla