Nagyszabású sportválasztó nap

Az Egri Norma Alapítvány és a Heves Megyei Civil Információs Centrum, az Eger Sikeréért Egyesület támogatásával rendezte meg 2019 szeptemberében a nagyszabású sportválasztó napját, ahol mintegy húsz különféle sportot próbálhatnak ki az érdeklődők. Idén is számos sportág közül választhattak a mozgás szerelmesei az Agria Park díszkertjében megrendezett eseményen.

Honfi Gábor, az ESE elnöke, Szőke István, az Agria Park Igazgatója és Somogyi Mónika, az Egri Norma Alapítvány elnöke

Nagy öröm volt számunkra, hogy idén már harmadik alkalommal támogathattuk ezt a nagyszerű rendezvényt. Támogatásunk mellett, szellemiségében is nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan szervezetek – mint amilyen az egyik legnagyobb Heves megyei civil szervezet, az Eger Sikeréért Egyesület – anyagi áldozatokat vállaljanak azért, hogy a fiatalok sportágat találjanak, sportágat válasszanak maguknak, akár olyanok is, akik még soha életükben nem végeztek rendszeres sporttevékenységet.

Akik arra adják a fejüket, hogy a sportban Eger sikeréért – ahogyan az egyesületünk nevében is szerepel – kimagasló eredményeket érjenek el, azok nem csak önmaguk számára vívnak ki szép sikereket, hanem nekünk az Eger Sikeréért Egyesületnek, és minden egrinek egyfajta értéket teremtenek.

Bízunk benne, hogy nagyon sok Biros Péter, Szécsi Zoltán, Borza József, Kovács Ádám – tehát sok kiváló magyar válogatott, magyar csúcstartó sportoló kerül ki majd az egri fiatalok közül a jövőben. Ezért is örülünk, hogy sokan eljönnek, és még többen választanak maguknak sportágat – mondta el Honfi Gábor az Eger Sikeréért Egyesület elnöke az esemény megnyitóján.