Slow Market – lassulj szombaton a Fúzióban!

0

Szombaton, június 29-én ismét benépesül a Gál Tibor Fúzió Egerben, a Csiky Sándor utcában, ekkor rendezi ugyanis a Slow Living Hungary és a Gál Tibor Fúzió az újabb Slow Market Piacot.

Hallani… Látni… Ízlelni… – szól a piac szlogenje. A Slow Living mozgalom termelői, művészei igazi közösségi élményt nyújtanak, s azt szeretnék, ha kellemes, szép szombat délelőttöt, délutánt tudnának közösen eltölteni az egriekkel.

25SlowMarket_120x112_jun29_press

A Slow Marketen életteli, pozitív hangulatra, lazulásra lehet számítani. A szervezők barátságos, állandó kapcsolatot építenek ki a visszatérő látogatók és a termelők, borászatok, éttermek, valamint a megjelenő művészek között.

A Slow Market piacokon nemcsak a vásárlás a cél, hanem, hogy a Fúzióba látogatók időt szánjanak arra, hogy beszélgessenek a termelőkkel, művészekkel és egymással. Különleges Slow-élményt is kapjanak a piac termékein túl. Cél, hogy a vásári színes forgatagban kialakuljon egy állandó, tudatos slow közösség, ami élményeken keresztül válaszokat is ad Slow tagokkal arra, hogyan tudunk lassabb, egészségesebb, környezettudatosabb életet kialakítani magunk körül. E bizalmi, jó viszony megteremtésére törekszenek egész éven át, a hónapról hónapra megrendezendő Slow Marketeken.

Lassulj a Slow Living mozgalommal szombaton a Fúzióban!