Fogyatékos fiataloknak szervezett kirándulást az Eger Sikeréért Egyesület – videóval

0

Az Eger Sikeréért Egyesület alapvető céljai közé tartozik – sok minden más mellett – például a hátrányos helyzetben lévő családok és gyermekek támogatása. Ezúttal az Egri Gyermekotthon és Fogyatékosok Otthona fiataljainak szerzett maradandó élményeket egyesületünk.

Honfi Gábor, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke Víg Józsefné intézményvezető társaságában a kirándulóbusz indulása előtti percekben

Az ESE igyekszik többek közt olyan célokat megfogalmazni és megvalósítani, melyek a hátrányos helyzetben élők és segítő intézményeik számára próbálják élhetőbbé tenni a hétköznapokat. Az egyesületünk által támogatott egyik ilyen intézmény az Egri Gyermekotthon és Fogyatékosok Otthona, akiknek fiataljait májusban az Ötvös cirkuszba juttatta el egyesületünk egy nívós előadásra, június 18-án pedig a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumba látogathatnak el támogatásunkkal a gyerekek és kísérőik.

Honfi Gábor, egyesületünk elnöke reményét fejezte ki, hogy ezzel a lehetőséggel maradandó emlékeket tudtunk adni az Ökocentrumba látogató gyermekek számára.