Szent György emlékplakettet vehetett át Honfi Gábor az Eger Sikeréért Egyesület elnöke

0

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a Szabad Sajtó Napja alkalmából március 19-én sajtóreggeli keretén belül köszöntötte médiapartnereit Egerben.

yard06

A hatodik alkalommal megrendezett eseményen Czinege László r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a megjelent újságírókat majd elmondta, mindkét fél közös érdeke a lakosság objektív tájékoztatása. Hozzátette továbbá, hogy sok helyzetben egymás munkáját is segíthetik a felek, így ennek megfelelően fontos szerepe van a jelenlegi partneri együttműködésnek.

yard01

Az eseményen Szent György emlékplakettet vehetett át Honfi Gábor a Szuperinfó alapítója, hálózati igazgató, az Eger Körzeti Szuperinfó vezetője, az Eger Sikeréért Egyesület elnöke.

yard02

Hasonló elismerésben részesült Rohlicsek Judit és Szávoly Richárd, az FM7 Rádió műsorvezető párosa – a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtó- és tömegkommunikációs tevékenységének támogatásában végzett kiemelkedő munkájukért. A Szent György emlékplaketteket Szávoly Richárd vette át Czinege László r. dandártábornoktól.

Fotók: Ebner Béla