Egri Bikavért és szívélyes meghívást kapott Terence Hill Egerebe

0

Hazánkba járt Terence Hill világhírű olasz színművész, aki Budapesti látogatása alkalmából találkozott Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízottal, Eger és térsége országgyűlési képviselőjével. A honatya a találkozó során városunkba invitálta a méltán népszerű színészt.

terencehill

(Kép: Eger Hírek)

Terence Hill az új, általa rendezett filmje, a Nevem: Thomas népszerűsítésére érkezett a fővárosba. Mint azt megtudhattuk, a filmből – amelyben maga alakítja a főszerepet – ezúttal sem fognak hiányozni a nagy pofonok és vidám jelenetek.
A most 80 éves Terence Hill, Bud Spencerrel együtt az elmúlt évtizedekben a magyarok egyik kedvenc színészévé vált.
A művész szoros programja során találkozott Nyitrai Zsolttal is, aki meghívta a népszerű filmhőst Egerbe, majd ezt követően az első hungarikummá nyilvánított magyar vörösbor, az Egri Bikavér egy palackjával ajándékozta meg a vendéget, aki olasz lévén igencsak értékelte hazánk egyik leghíresebb borát.

Mint Nyitrai Zsolt korábbi nyilatkozatában kifejtette: fontos cél, hogy továbbra is nemzetközi hírességek érkezzenek Egerbe. Franco Nero látogatása után nemrégiben a film maraton sztárvendége, Claudia Cardinale volt a város vendége. Ezt a hagyományt folytatná Terence Hill, akit bizonyára nagy izgalommal és örömmel fogadna a város közönsége.