Eger sikere, minden egri sikere! kiadvány bemutatása

0

A csütörtöki napon sajtótájékoztató keretein belül mutattuk be az „Eger sikere, minden egri sikere!” címmel megjelenő az Eger Sikeréért Egyesület kezdeményezésére létrejött kiadvány.

Soltész Gergő, egyesületünk elnöke a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, az ESE-t több mint két éve alapították azzal a céllal, hogy a város iránt elkötelezett és a városhoz kötődő polgárok minél többet tudjanak tenni Egerért.

esekep_kiadany
Soltész Gergő – fotó: Lénárt Márton

Mint mondta, ennek jegyében fogalmazták meg küldetésüket, melyben kiemelt hangsúlyt kapott az egri kulturális élet felvirágoztatása, a hátrányos helyzetű gyerekek segítése, az Egerben működő vagy itt letelepülni szándékozó cégek munkájának támogatása és a közintézmények adományokkal való segítése.

A most megjelent füzet a teljesség igénye nélkül ráirányítja a figyelmet néhány fontos, aktuális egri sikerre. A kiadványban többek között szerepel az M25-ös út építése, az egri főiskola egyetemmé válása, a Hungarikummá vált Egri Bikavér, de olvashatunk a kórház fejlődéséről és az egri turizmusról is.

A kis füzetet az Egri Magazin mellékleteként hamarosan mindenki kézhez kapja majd. – számolt be az eseményről egerhirek.hu

A füzetet ide kattintva lehet letölteni PDF-formátumban.