Megtartotta hagyományos évzáróját az ESE

0

Egyesületünk tagjai minden év végén egy gálavacsorával és borkóstolóval egybekötött évzáró eseményen értékelik a mögöttük hagyott esztendőt. Az idei évzárót a Szépasszonyvölgyben, az Ostoros Családi Pincészetben rendeztük meg december 9.-én. Az évzárón jelen volt többek között Nagy Réka modell, televíziós műsorvezető, az egyesület elnökhelyettese és alapító tagja, Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Csank János mesteredző, valamint Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos is.

Idén Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője volt a díszvendég az Eger Sikeréért Egyesület évzáró eseményén, ahol az informatív beszélgetéseken túl az egyesület jövőjével kapcsolatos kérdések is terítékre kerültek.

A jó hangulatban telt estének, Győrfi Pálaz Országos Mentőszolgálat szóvivője volt a díszvendége, aki a tőle megszokott lendülettel és szakmaisággal válaszolt Bérczessy Andrásnak, a Szent István Rádió és Televízió főszerkesztőjének kérdéseire a pódiumbeszélgetés során. Győrfi Pál beszélt hivatásról és magánéletről, majd egy újraélesztési bemutató után lehetőség nyílt közös fotók készítésére is a díszvendéggel.

Az est során a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ adott át egy díjat, melynek keretében egy olyan személyt kívántak jutalmazni, aki a megye integritásáért, élhetőbbé tételéért a legtöbbet tette ebben az évben.

A nyílt javaslattételen Botkáné Németi Ibolya, a Zöldpanel Egyesület elnöke kapott legnagyobb számban ajánlást. A díjat Forgó János az Eger Sikeréért Egyesület elnöke, és Jordán Péter a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ vezetője adták át a díjazottnak.