Segítségnyújtás a háború elől menekülőknek

0

Megrázta a világot az Ukrajna ellen indított orosz támadás híre. A Kárpátalja felől menekülőknek minden segítség sokat jelent. Családok, idősek és fiatalok keltek útra a harcok sújtotta területekről. Az Eger Sikeréért Egyesület és a Heves Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ folyamatosan igyekszik segítséget nyújtani azoknak, akik kénytelenek a háború pusztítása elől otthonaikat elhagyva menekülni.

Nagyon sok felajánlás érkezett eddig is a jótékony segítségnyújtás keretében. Az ESE gyűjtőpontjáról juttattuk, és juttatjuk el folyamatosan a különböző adományokat a határ menti településekre, Beregsurányba, Tiszabecsre és Barabásra.

Az akcióhoz több cég – mint a JP98 Kft. a Bella-Hungária Kft. – mellett hazai és külföldi magánszemélyek is csatlakoztak. Az adományok eljuttatásáról Dr. Vojth László és egyesületünk tagjai, Turi Ferenc és Oroján Sándor gondoskodtak.

Kérjük, ha a továbbiakban adakoznak, akkor azt jelezzék Karsai-Nagy Zoltánnak, az Eger Sikeréért Egyesület titkárának a karsai.nagy@egerese.hu e-mail címen!