Eger Sikeréért Egyesület Ösztöndíjasa 2018 program – Összefogás: fél milliós támogatás a bajba jutott családnak!

A mai sajtótájékoztatón örömmel számoltunk be arról, hogy harmadik alkalommal, idén is meghirdetjük az „Eger Sikeréért Egyesület Ösztöndíjasa 2018” elnevezésű programunkat. A sajtótájékoztató másik témája, sajnos kevésbé pozitív esemény kapcsán, létrejövő összefogás volt. Az elmúlt héten sajnálatos eseményekről számoltak be a helyi és az országos híradások. Miszerint, súlyos beteg gyermekeivel került kilátástalan helyzetbe egy egri anya, miután kiégett az autójuk Egerben. Ezért döntöttünk úgy, hogy adománygyűjtésre hívjuk tagjainkat!

Névtelen

A sajtótájékoztatón ismertettük, az egyesületünk indulásakor megfogalmazott egyik alapcélkitűzésünket: segíteni a szociálisan hátrányos helyzetben tanuló egri diákokat, növelni a város fiatalokat megtartó képességét. Harmadik alkalommal tudjuk meghirdetni ösztöndíjprogramunkat, amelyet tagjaink felajánlásaiból, támogatásokból tudunk biztosítani. Elhangzott, hogy idén is havi 20 ezer forint áll diákonként rendelkezésre, amit tíz hónapon át tudunk biztosítani a sikeresen pályázóknak. Reméljük, hogy minél többen jelentkeznek a pályázati kiírásra, kérünk mindenkit, hogy küldje el ismerőseinek, barátainak, hogy minél több emberhez eljusson ösztöndíjprogramunk. Amit ezen a linken lehet letölteni.

Soltész Gergő kiemelte, hogy sikeres volt az ESE összefogása, amit megköszönt azon tagjainknak, akik támogatták azt az egri hölgyet, aki erőn felül, egyedül neveli három, orvosi kezelésre szoruló gyermekét és sajnos kigyulladt az autója. Szűk egy hét alatt 500.000 Ft gyűlt össze, amit a napokban eljuttatunk a családnak! Büszke vagyok egyesületünk tagjaira! – zárt gondolatait az ESE elnöke.