Koklács Kata

Vállalkozó

dsc_1080_40fbb400e6359c646f6ccc78aad04ce7

Kata 1979 telén született, Egerben. Egy olyan városban nőtt fel, ahol semmi másra nem kellett figyelnie, csak a sportra, iskolai tanulmányokra, barátokra, kirándulásokra és a családra. Ezt a nyugalmat 2002-ben itt hagyta és Budapestre költözött, hogy tudás szomját a nagy városban csillapítsa. Amellett, hogy végig járta az internetes szakma minden lépcsőfokát, rendszeresen utazott külföldre, ahol még inkább szélesítette látókörét.

Az online szakma nem volt elegendő, hogy kielégítse folyamatos kíváncsiságát, ezért régi vágyát váltotta valóra és elkezdett komolyan a gasztronómiával, azon belül is a borral foglalkozni.

Katát mindig egy dolog foglalkoztatja: Hogyan adhat az embereknek élményt? Legyen szó akár egy jól használható weboldalról vagy akár egy borkóstolóról.

2013 év végén otthagyva utolsó munkahelyét, saját vállalkozásba kezdett Wine&Go néven. Az első online borboltja indulását sorban követték a legkülönbözőbb projektek:

www.wineandgo.hu – online borbolt Magyarországon

http://www.bikee.hu – Bringás app a Világon

https://www.facebook.com/wine.bike.piqniq – Bor.Bringa.Piknik a világon (Berlin, Portland, San Francisco), de főleg Budapesten

https://www.facebook.com/spajzaszajban – Kóstoló Show

http://colorandcode.hu – webfejlesztő és design cég Egerben székel, de a világnak dolgozik

https://www.facebook.com/BrancsEger – Brancs Kávé- és Borkert Egerben

Tavasszal pedig szőlőtelepítésbe kezd édesapjával..

Kata összes projektje kiegészíti és erősíti egymást, közösséget épít, kapcsolatot teremt az emberek között. Annak ellenére, hogy mindig szembe ment a konvenciókkal, Budapesten hamar jöttek a sikerek és egyre többen kezdték követni és megismerni Katát.

Azonban 2014 őszén egyik pillanatról a másikra feladta a budapesti nyűzsgő létet és úgy döntött, hogy minden amit a főváros adott neki, visszaviszi Egerbe.

Katának hiányzott a nyugalom, a föld és a gyökerek. A küldetés pedig Egerben is ugyanaz maradt, csak a körülmények mások.